Podium

 
 

Beste klanten 

 

Via deze weg willen wij jullie met heel veel enthousiasme meedelen dat wij terug van start gaan vanaf donderdag 11 juni. 

Ondertussen nemen wij de tijd om alle nodige maatregelen in orde te brengen. 

 

Dat er een leven voor corona is en een leven na corona is, is voor iedereen al duidelijk, maar ook in onze “authentieke” maan zal dit duidelijk te merken zijn. 

 

Wij deelden onze terras en onze zaal zo gezellig mogelijk in, met de nodige afstanden. Ook mondmaskers voor het personeel zijn aanwezig. Ontsmettingsgel is bij de ingang steeds aanwezig, maar ook in de toiletten en aan de kassa. Wij vragen zoveel mogelijk contactloos te betalen, maar wij aanvaarden nog steeds cash geld. Ook vragen wij vooraf te reserveren, hou hier dus zoveel mogelijk rekening mee. Last minute reserveren? Bel naar 056/197919. 

 

Ook menukaarten beperken wij. Dit wil zeggen dat wij met een QR-code werken. Scan de QR-code en onze menu komt zomaar te voorschijn op uw smartphone! Heb jij geen smartphone? Dan hebben wij voor jullie afwasbare menukaarten die wij na elk gebruik onmiddellijk ontsmetten. 

 

Wat met “In D’Halve Maan in the box?” 

Wij hebben er voor gekozen nog even door te gaan met deze formule. “In D’Halve Maan in the box” blijft dus nog bestaan. Zou jij graag op restaurant gaan, maar lukt dit door één of andere reden niet? Haal onze maan binnen bij jou thuis! Bestel voor 17u00 jouw box en wij zorgen er voor dat deze voor u klaar staat. Meer info over de box? Surf naar www.indhalvemaan.be, klik op het luik “In D’Halve Maan in the box”. 

 

Wij kijken er oprecht naar uit jullie te ontvangen!

 

Heel veel liefs

Team In D’Halve Maan

 

psssst: Wat ons podium betreft zullen wij de komende maanden, naar aanleiding van het coronavirus, geen optredens organiseren. Tentoonstellingen gaan wel nog door! 

Kom eens langs!